Club Consciouz

Wil jij bewust en gezond ‘clubben’ voor een bewustzijns- en moodboost?
Kom dan naar de dance & learn events van Club Consciouz!

Bewust en gezond ‘clubben’

Wil jij bewust en gezond ‘clubben’ voor een bewustzijns- en moodboost?

Kom dan naar de dance & learn events van Club Consciouz!

Met Club Consciouz willen we tegemoet komen aan de grote vraag om even uit de serieuze, gestresste wereld te stappen en op een gezonde en grensverleggende manier uit je dak te gaan en lekker te dansen, mediteren, ligconcerten en loungen waarbij al je zintuigen zullen worden geprikkeld voor een spirituele ervaring die zijn weerga niet kent:

Je oren

Je oren door fantastische transcenderende (wereld) muziek op de gezonde 432HZ frequentie veelal met deep & trance house muziek die je snel in hogere staten zal brengen. Maar ook mantra’s voor diepe transformatie, meditatie muziek en muziek uit verschillende religies zoals Gregoriaans, Islamitisch, Soefi, Boeddhistisch, Hindoe zullen in een mooie afstemming te horen zijn.

Je ogen

Je ogen door transformerende afbeeldingen gebaseerd op heilige geometrie, holografische projecties, lichtshows afgestemd om je hersengolven positief te beïnvloeden, inspirerende korte video’s en quotes.

Je Smaak

Je smaak door super gezonde drankjes, smoothies en bytes

Je Geur

Je geur door de geur van hoog kwalitatieve essentiële olieën

Hierbij creëren we een krachtig positief veld dat via het zogenaamde ‘Maharishi effect’ (als de wortel van 1% van een groep hoog coherent/happy is heeft dat een direct meetbaar effect op de omgeving) ook nog eens helpt de persoonlijke frequentie en de planetaire aardefrequentie te verhogen.

Ilumina-toren

Dit zullen we ook zichtbaar en meetbaar maken met de Ilumina-toren: hoe coherenter mensen zijn, hoe helderder de toren zal schijnen gekoppeld aan een oorsensor die de hartcoherentie meet.

Informatie volgt binnenkort over het eerste Club Consciouz event.

Neem contact op