100 dagen Be Well, Work Well Challenge

Ontgrendel je volledige potentieel met de 100 dagen ‘Be Well, Work Well’ challenge!

N
In 100 dagen een vitaler en produktiever team of afdeling
N

Meetbare resultaten via de Being in Balance bodymindscan nul- en eindmeting na 100 dagen

N

Meetbare stressregulatie door inzet van het HeartMath® biofeedback systeem voor het meten van de hartcoherentie

N
Boordevol inspiratie en nieuwe inzichten

In de dynamische wereld van vandaag, waarin professionals constant worden uitgedaagd om te excelleren, is vitaliteit essentieel voor succes. Bij Consciouz begrijpen we het belang van het optimaliseren van energie, vitaliteit en welzijn voor het behalen van topresultaten in organisaties. Ons 100 dagen durende traject biedt een baanbrekende oplossing om professionals naar een hoger niveau te tillen, met merkbare verbeteringen in energie, vitaliteit en prestatievermogen.

Over dit traject

We beginnen het traject met onze innovatieve ‘Being in Balance’ body-mind scan, die een gedetailleerd inzicht biedt in de huidige balans, stressbelasting en energielekken van de deelnemers.

Gedurende de 100 dagen krijgen deelnemers de kans om deel te nemen aan drie krachtige workshops: ‘Mentale Kracht’, ‘Emotional Wellbeing’, en ‘Spiritual Wellbeing’. Elk van deze workshops is ontworpen om veerkracht, focus en emotioneel evenwicht te versterken, wat leidt tot betere prestaties en welzijn op de werkvloer.

Met onze diepgaande expertise op het gebied van vitaliteit en welzijn weten we dat een verhoogd niveau van vitaliteit een directe impact heeft op de organisatie. Met onze aanpak ervaren bedrijven aanzienlijk lagere ziekteverzuimcijfers en een verhoogd rendement.

Een toekomst van succes en veerkracht

Gezonde en energieke werknemers zijn gemotiveerd, veerkrachtig en productief, waardoor de organisatie kan gedijen in een competitieve omgeving.

Gedurende het programma volgen de deelnemers ook het online Be Extraordinary programma van Mindvalley en het online Longevity Blueprint programma van Mindvalley.

Deze 100 dagen challenge biedt de kennis en de tools om duurzame gezondheidsgewoonten te integreren in het dagelijkse leven professionals.

Wil je als organisatie investeren in de krachtigste troef die je hebt – je personeel? Kies voor Consciouz’s ‘Be Well, Work Well’ traject en creëer een cultuur van vitaliteit en welzijn die het beste in je mensen naar boven zal halen.

Samen bouwen we aan een toekomst van succes en veerkracht. Maak vandaag nog de bewuste keuze voor welzijn en vitaliteit!

“Het leven is niet wat er gebeurt,
maar hoe je reageert op wat er gebeurt.”

Eckhart Tolle

Opdrachtgevers

Vraag een offerte aan

Z

Om stress meetbaar en voelbaar significant te verlagen

Z

Om verzuim te verlagen en een vitale cultuur te creëren