Mindvalley Certified Life Coaching

 

N
Neem je eigen leven onder de loep neemt en ontdek samen met je life coach hoe jij een effectiever, krachtiger en gelukkiger leven kan scheppen.
N

Identificeer samen met je Life coach levensgebieden waarin je wilt groeien

N

Krijgen inzicht in hoe je die doelen kunt bereiken.

N

Ontwikkel gezondere leefgewoonten

N

Activeer meer van je potentieel 

Wat is een life coach?

Tegenwoordig hoor je meer en meer de term ‘life coach’. Mensen die meer uit hun leven willen halen, doen vaak een beroep op een life coach. Maar wat is een life coach precies?

Soms hebben mensen het gevoel dat ze volledig zijn vastgelopen in hun bestaan. Steeds opnieuw lopen ze tegen dezelfde problemen aan. Die problemen kunnen zich afspelen op het werk, in het gezin, in een relatie, op financieel vlak enzovoorts. Velen hebben doelen in het leven die ze niet kunnen bereiken. Een Life Coach, ook wel Levenscoach genoemd, biedt hulp.

Een life coach begeleidt mensen in het bereiken van doelen. Een life coach bezit geen kant-en-klare oplossingen voor elk probleem van een cliënt. In feite reikt een life coach zelfs helemaal géén oplossingen aan. De oplossing van een probleem moet immers vanuit de cliënt zelf komen.

Wat een life coach wel doet, is gerichte vragen stellen die de cliënt bewust maken van belemmerende denkbeelden in zijn hoofd. Als de cliënt met de hulp van de life coach zich bewust wordt van deze hinderende gedachten, kan hij zijn foutieve denkbeelden wegwerken, zijn moeilijkheden overwinnen en zijn levensdoelen realiseren.
De kern van life coaching omvat dus bewustwording en verandering. Wat mensen denken en geloven, heeft een invloed op alles wat ze meemaken. Als mensen hun belemmerende gedachten en overtuigingen de kop indrukken en vervangen door constructieve gedachten, verandert hun wereldbeeld en worden levensdoelen plotseling bereikbaar.

Een life coach begeleidt zijn cliënt in dit proces van bewustwording en verandering.

Zoek jij een Life coach? Kies bewust. Kies Consciouz.

Neem contact op