Over Daniel Zavrel

Founder van Consciouz
Een Pionier van Bewust Leven

Het leven van Daniel Zavrel is een ontdekkingstocht van bewustzijn en persoonlijke groei. Als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit begon hij zijn carrière bij Accenture, maar hij voelde dat er meer was. Hij luisterde naar zijn ‘innerlijk navigatiesysteem’ – zijn hart – en maakte een radicale koerswijziging. Hij werd de directeur van OIBIBIO Business, een revolutionair concept dat persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustwording op grote schaal in Nederland op de kaart zette.

Daniel is altijd op zoek naar manieren om zijn bewustzijn te vergroten en betere, gezondere keuzes te maken. Hij heeft een indrukwekkende lijst van opleidingen en certificeringen opgebouwd, variërend van Change Management en NLP Master tot HeartMath Coach, Mindfulness trainer, Iyengar Yoga leraar, Being in Balance coach, Spiral Dynamics en Mindvalley Certified Life Coach. Zijn brede kennis en ervaring hebben hem geïnspireerd om in 1997 het trainingsbureau ‘Being in Business’ op te richten wat in 2023 tranformeerde naar ‘Consciouz’.

Daniel heeft trainingen en coaching verzorgd voor vele grote organisaties zoals ABN AMRO Bank, PwC, Achmea, ASR, Unilever, Shell, Philips, EY, McKinsey en vele anderen (kijk hier voor een overzicht). Hij heeft meer dan 2000 agenten en rechercheurs bij de Nationale Politie getraind in Mentale Weerbaarheid.

Daarnaast heeft hij vier jaar lang het eerste elftal van PSV begeleid met zijn specialistische Being in Balance® Mental Power coaching, waarbij hij heeft mogen bijdragen aan het behalen van drie kampioenschappen in de Eredivisie en eerder bij AZ waar toen de KNVB Beker werd gewonnen.

Bewustzijn en persoonlijke groei

Voor Daniel draait het allemaal om het verruimen van de grenzen van bewustzijn en persoonlijke groei. Elke dag streeft hij ernaar een betere versie van zichzelf te worden, iets waar hij met passie aan werkt. “Walk your Talk” is een belangrijke waarde voor Daniel – hij gelooft in het belichamen van de principes die hij anderen leert.

Hoewel Daniel in zijn algemeen een passie voor coaching heeft gaat zijn hart nog sneller kloppen van executive coaching. Executives staan voor ongekende uitdagingen in de dynamische en veeleisende (zaken)wereld van vandaag. Ze dragen niet alleen de verantwoordelijkheid voor het succes van hun organisaties, maar ook voor het welzijn van hun teams en zichzelf. Het leven aan de top kan een ware krachtmeting zijn, waarbij een onvermoeibare inzet nodig is. Hoe behoudt je als executive je energie, vitaliteit en welzijn te midden van deze turbulente reis? Executives helpen in deze reis haalt het beste in Daniel naar boven!

Naast zijn professionele inzet is Daniel gelukkig getrouwd met Andrea en samen zijn ze de trotse ouders van zeven kinderen. Zijn gezin is een bron van vreugde, verantwoordelijkheid en inspiratie.

Sluit je aan bij Daniel en het Consciouz-team en ontdek de kracht van bewust leven en werken voor een vervuld, evenwichtig en succesvol leven.

Kies bewust. Kies voor Consciouz.

Daniel inhuren voor een lezing op je congres of business event?

Bekijk deze trailer over de lezing bij Achmea/Zilveren Kruis.

Daniel te gast in Podcasts