Mindvalley for Business

Consciouz is trots Business Partner voor Nederland te zijn voor “Mindvalley for Business”.

N

Met een jaarlicentie voor Mindvalley for Business heb je toegang tot het grootste internationale online leerplatform voor wellbeing en persoonlijke groei met 12 miljoen studenten in 59 landen

N

Je volgt inspirerende ‘Quests’ voor persoonlijke groei in de categorieën body, mind, soul, career growth, entrepreneurship en relationships

N

Je maakt kennis met de beste internationale trainers en coaches

N
Een vaste lage investering per werknemer per jaar voor onbeperkte toegang tot de leerprogramma’s

Mindvalley

Is momenteel een van de meest trendy bedrijven ter wereld en het leidende online leerplatform op het gebied van Corporate Health, Well Being en Happiness & Employee engagement met 12 miljoen studenten in 59 landen.

Met een vast licentiebedrag van € 397,- excl. btw krijgt een medewerker een jaar lang toegang tot het leerplatform Mindvalley for Business met meer dan 200 online programma’s op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, gezondheid & fitness, werkstress, medewerkersbetrokkenheid, life design , carrière & invloed, geest & geest, enz.

Daarnaast is er onbeperkt toegang tot de ‘videobibliotheek van coaching met de beste experts ter wereld’ en toegang tot alle podcasts en transcripties.

Mindvalley won 11 opeenvolgende jaren de ‘World Blu Award voor meest democratische werkplekken’ en hun kantoor in Kuala Lumpur won in 2017 en 2010 de titel van ‘een van de coolste kantoren ter wereld’, en dit jaar is Mindvalley ‘een van de ’s werelds top 3 plekken om te werken’. Met andere woorden: ze doen wat ze zeggen!

Mindvalley for Business staat vooral bekend om het Hollywood/Netflix-niveau van filmkwaliteit van hun online leerprogramma’s en om het feit dat ze alleen werken met de allerbeste coaches, trainers en leiders ter wereld in de respectieve vakgebieden.

Enkele voorbeelden van
Mindvalley Quests::

 

Z
Wildfit
Z
Superbrain
Z
Lifebook
Z
Be Extraordinary
Z
The Silva Ultra Mind system
Z
10X
Z
The Longevity Blueprint
Z
Mastery of Sleep
Z
The Yoga Quest

%

Hogere omzetgroei

%

Hoger personeelsbehoud

%

Productievere teams

Investering

Een Mindvalley for Business licentie kost per medewerker € 397,- excl. btw.

Inclusief Wildfit en Lifebook kost dit anders voor particulieren € 995,- excl. btw dus Mindvalley for Business is heel aantrekkelijk geprijsd voor medewerkers in bedrijven!.

Wil je meer informatie over het implementeren van Mindvalley for Business in jouw organisatie en de gehele Mindvalley for Business catalogus met alle leerprogramma’s ontvangen?

Bekijk deze video’s over Mindvalley for Business

And this one about ‘Work as Healing‘:

Hero. Genius. Legend met Robin Sharma:

Lifebook met Jon en Missy Butcher:

Wildit met Eric Edmeades:

Superbrain met Jim Kwik:

The Habit of Ferocity met Steven Kotler

Vraag een offerte aan

Z

Om stress meetbaar en voelbaar significant te verlagen

Z

Om verzuim te verlagen en een vitale cultuur te creëren