Design You Life

Jouw gids naar bewust leven en werken voor meer welzijn, gezondheid en topprestaties.

Je auto, je huis, je laptop en je mobiele telefoon zijn eerst nauwkeurig ontworpen, ‘gedesigned’.

Waarom zou je dan het allerbelangrijkste in je leven, JOUW LEVEN, ook niet nauwkeurig ontwerpen voor een vervullend en gelukkig leven? Het gaat er immers om niet alleen goed te zijn in je werk, maar in je leven… iets wat we op school eigenlijk niet leren, hoe vreemd ook.

In deze workshop inspireren we je om het ontwerpen van je leven op te pakken in 11 categorieën: je carrière, je financiële leven maar ook je gezondheid en vitaliteit, je emotionele leven, je intellectuele leven, je spirituele leven, je liefdesleven, je karakter, je ouderschap, je sociale leven en de kwaliteit van je leven.

Het ontwerpen van je leven is een van de beste manieren om je energie te managen omdat alle categorieën in je leven in balans komen waardoor je geen overbodige energie lekt en tegelijkertijd een enorme energie krijgt om een buitengewoon leven te gaan leiden.

Neem vanaf nu het heft stevig in handen en ontwerpen je leven zoals JIJ dat graag wil leven!

Deze workshop is in een vorm van 1 dagdeel of 1 hele dag.

Deze workshop kan zowel in company op een trainingslocatie worden uitgevoerd als ook online en kan op maat worden ingevuld eventueel met toevoeging van de volgende Mindvalley online programma’s:

  • Lifebook
  • Life Visioning Mastery
  • The Art of Manifesting

Vraag een offerte aan

 

Z

Stress meetbaar en voelbaar significant te verlagen

Z

Verzuim te verlagen en een vitale cultuur te creëren